Cursuri Brasov

 
Din 02.12.2013 Profesional New Consult si in BRASOV
 
 
SC Profesional New Consult SRL isi deschide portile pe piata din Brasov, asigurand servicii de calitate si profesionale in domeniile in care activeaza.
In aceasta perioada, cand toti avem nevoie de cunostinte cat mai avansate in multe domenii, cand piata muncii cere personal tot mai calificat, o firma care sa asigure servicii de calitate in domeniul formarii profesionale/calificarii este oricand binevenita pe piata din Brasov.
 
Profesional New Consult vine si aduce pe piata de cursuri Brasov, experienta sa de peste 5 ani in domeniu, dorind sa asigure calitatea si performanta serviciilor sale sub sloganul firmei “performanta inseamna succes”.
Avand parteneri solizi si colaboratori seriosi, societatea incearca ca prin serviciile prestate sa impuna un standard de calitate in serviciile asigurate, profitand de faptul ca piata muncii este tot mai avida dupa specialisti in toate domeniile de activitate. Categoriile de cursuri pe care le sustine societatea sunt:
  • 1. Cursuri management si cariera care include : curs inspector resurse umane, curs formator, curs expert achizitii publice, curs contabilitate, curs specialist management deseuri, curs manager resurse umane, curs inspector ssm, curs coordonator ssm si altele;
  • 2. Cursuri Tehnice si Meserii, care include : curs operator masini cu comanda numerica, masini cnc, curs tehnician electronist, curs barman, curs ospatar, curs administrator pensiune turistica, curs maistru instructor, curs operator mase plastice si altele;
  • 3. Cursuri Limbi straine, care include : curs limba engleza, curs limba franceza, curs limba germana, curs limba italiana, curs limba spaniola;
  • 4. Cursuri Infrumusetare, care include : curs coafor, curs frizerie, curs machiaj, curs masaj, curs manichiura pedichiura si altele.
logo firma cursuri

Cateva din cursurile si serviciile care vor fi promovate de societate la deschiderea punctului de lucru al Profesional New Consult din Brasov, sunt:
Curs Inspector Resurse Umane  – curs ce vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa abordeze un domeniul nou, cel al relatiilor de munca, dar si celor care urmaresc sa isi perfectioneze cunostintele in domeniu. Desigur, sunt invitati sa urmeze acest curs si specialistii in domeniu, care in cadrul sedintelor interactive ce vor avea loc, formatorii societatii vor cauta si gasi raspunsuri la cele mai ample probleme din domeniul legislatiei muncii.
Cursul are in vedere o abordare teoretica dar si practica, printre temele abordate fiind : Contractul individual de munca – particularitati ale acestuia, tipuri de decizii, Revisal, salarizare, diferite documente necesare in cadrul relatiilor de munca. Pretul cursului este cel mai mic de pe piata, doar 350 lei, plata se poate face in rate.  Diplomele sunt acreditate ANC si recunoscute de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.
Curs Specialist Management Deseuri – este un curs nou, impus de legislatia actuala, mai exact legea 211/2011, necesar tuturor societatilor comerciale si institutiilor publice, care genereaza deseuri si care a nevoie de un specialist din cadrul firmei pentru a manageriza aceasta problema, pentru a intocmi raportarile specifice catre agentia de mediu, evitandu-se astfel amenzile foarte mari acordate de Garda de Mediu, dde ordinul sutelor de milioane.
Cursul este acreditat ANC fosta CNFPA, fiind recunoscut de Ministerele Educatiei si Muncii, pretul la care este promovat cursul Specialist Management Deseuri, cod COR 325713, pe piata din Brasov este de numai 400 lei, pret ce include toate taxele, ce poate fi de asemenea, achitat in rate. Profesional New Consult, acorda reduceri semnificative pentru grupuri si pentru societatile comerciale, care incheie contract de colaborare.
Curs Formator 
Curs Expert Achizitii Publice - necesar tuturor celor care doresc sa obtina sau sa isi aprofundeze cunostintele intr-un domeniu de actualitate si solicitat pe piata muncii. Preturile la care sunt promovate cele doua cursuri sunt de 250 lei pentru cursul de Formator, si 300 lei pentru cursul de Expert Achizitii Publice, costuri ce includ toate taxele, diplomele fiind acreditate ANC fosta CNFPA.
Curs Operator Masini cu Comanda Numerica/Operator CNC  este un curs adresat celor care doresc sã se angreneze în activitatea de operator CNC, sau celor ce vor sã obţinã calificarea necesarã acestei meserii. Cursul este promovat la preţul de 500 lei, este acreditat ANC, fostã CNFPA, diplomele eliberate fiind recunoscute de Minsterele Educaţiei şi Muncii.
Profesional New Consult are sediul în Braşov cu urmãtoarele coordonate:
Str. Iuliu Maniu nr. 47 clãdirea COBCO – cam. 5, Brasov (in spatele Tribunalului)

Contact Brașov: dl. Florea Sergiu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro