Curs Operator CNC Masini/ Unelte cu Comanda Numerica acreditat ANC

Curs Operator CNC Masini/ Unelte cu Comanda Numerica
acreditat ANC, doar 500 lei
COD COR: 722323

Operatorul la masini – unelte cu comanda numerica, CNC se ocupa in principal cu aprovizionarea locului de munca cu materiale si semifabricate, aprovizionarea locului de munca cu SDV-uri, studierea documentatiei de executie a reperelor, programarea masinii unelte cu comanda numerica, reglarea initiala a masinii unelte cu comanda numerica, reglarea statica a sculelor si montarea dispozitivelor de fixare, prelucrarea lotului de piese, controlul pieselor executate pe masini unelte cu comanda, depozitarea si expeditia pieselor prelucrate, asigurarea functionarii masinilor-unelte cu comanda numerica, planificarea activitatii proprii si organizarea locului de munca, precum si cu organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii la locul de munca.
Practica se desfasoara pe QuickTech GT4  /  GT3, Boley BDN 160R si Economos IP 4000 (prelucrare metal, mase plastic si cauciuc)

Ø     aprovizionarea locului de munca cu materiale si semifabricate si cu SDV-uri;
Ø     asigurarea functionari masinilor unelte cu comanda numerica si controlul pieselor;
Ø     depozitarea si expeditia pieselor prelucrate; prelucrarea lotului de piese;
Ø     programarea masinii unelte cu comanda numerica si reglarea statica a sculelor.


Introducere in sistemele de coordonate ale masinii unelte cu comanda numerica. Consola echipamentului Fanucm domeniul de operare MASINA (MACHINE); programarea regimurilor de aschiere. Comenzi auxiliare de baza. Notiuni de compensare a sculelor. Notiuni de corectie a sculelor. Programe. Comenzi de deplasare de baza.

PRET REDUS 500 LEI - PLATA IN 3 RATE

Reduceri:

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la cursTelefon nr: 0784.045.025 (cosmote), 0728.865.167 (vodafone), 0744.974.775 (orange)
fax nr. : 0348.436.899,
adresa web: www.profesionalnewconsult.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiază de ultimele săptămâni din Campania 10 ani 100 premii

Curs FRIZER

Make-Up Basic Deluxe la Profesional New Consult Academy