Examen final, Curs Coafor Hair Style

Zilele acestea a avut loc examenul final al cursului de calificare Coafor, Hair Style, curs acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii si Educatiei, organizat de Profesional New Consult in Pitesti, diplomele eliberate fiind valabile atat in tara cat si in strainatate.

            Urmandu-si propriul slogan "Performanta inseamna succes" firma Profesional New Consult isi propune sa aduca un element nou in activitatea de formare profesionala ce pune accent pe partea practica ca unica modalitate de insusire a unei meserii sau profesii. Cu doar 650 lei, pe care ii puteti plati si in rate, aveti posibilitatea invatarii unei meserii frumoase si foarte cautate pe piata muncii atat din Romania dar si din afara tarii.

            Mai jos cateva imagini de la examenul final cu modelele realizate de participantii la cursul de Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor), actualmente absolventi, care au indemanarea necesara pentru a se angaja in saloane de specialitate sau de ce nu sa isi deschida propriile afaceri de succes in domeniul saloanelor de frumusete.

            Este important de stiut ca Profesional New Consult organizeaza pe langa cursurile de Coafor Hair Style si alte cursuri de beauty cum ar fi cel de Cosmetica, Stilist Protezist Unghii, Machiaj, Tehncian Maseur, Frizer.

Mai multe detalii despre cursuri, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã al Profesional New Consult, la telefoanele 0784.045.025 sau 0784.333.777, email: office@profesionalnewconsult.ro

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :
Curs Cosmetica, 900 lei 

Curs Frizer, 500 lei 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro