Curs Fotografie organizat în Piteşti

          Luna Mai 2015 vine cu o surprizã din partea firmei Profesional New Consult, respectiv, organizarea unui curs de FOTOGRAFIE, curs ce se adreseazã tuturor celor care doresc sã îşi îmbunãtãţeascã performanţele fotografice şi sã surprindã imaginile perfecte în timpul liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viaţa fiecãruia dar şi celor care profeseazã în domeniu sau doresc sã profeseze şi sã îşi înfiinţeze astfel propria afacere în domeniu.

            Desigur, pentru a intra în legalitate şi pentru a evita problemele cu autoritãţile toţi cei care activeazã ca freelanceri în domeniul fotografic, trebuie sã îşi înfiinţeze o formã de organizare juridicã pentru a evita astfel problemele cu autoritãţile de control, un prim pas în acest sens îl reprezintã parcurgerea unui curs în domeniu, curs acreditat, ce conferã diplome recunoscute de Ministerele Muncii şi Educaţiei, valabile la nivel naţional şi internaţional.

            Propunându-şi sã asigure o solidã pregãtire teoreticã dar mai ales practicã prin sesiuni de training în sala de curs dar şi prin incursiuni în afara acesteia pentru a realiza fotografie de exterior, peisaj, portret şi multe altelte, cursul, oferit la preţul de 700 lei, oferã posibilitatea afirmãrii într-un domeniu foarte solicitat şi ofertant atât prin componenta sa artisticã, de hobby dar şi prin cea comercialã .

            Pentru a participa la cursul deFotografie, organizat de Profesional New Consult, nu vã trebuie sã deţineţi propriul aparat foto, urmând sã fiţi îndrumaţi ulterior în alegerea acestuia, înţelegând astfel, care aparat este mai potrivit, funcţie de utilitate şi de buget.       
            Pentru detalii despre cursul deFotografie vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din str. Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângã Pub-ul Guiness)
•           Mobil: 0784.045.025; 0784.333.777
•           Tel/Fax:  0348.436.899,
•           e-mail:    office@profesionalnewconsult.ro,
•           web:  www.profesionalnewconsult.ro
De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:
            Curs Inspector Resurse Umane  – 400 lei;

            CursInspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã - 500 lei ;

            Curs Contabilitate - 500 lei;

Curs Formator - 350 lei ;

           Curs deSpecialist Management Deşeuri – 450 lei;

            Curs Arhivar – 750 lei;


            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro