Curs Picturã pe Unghii – Nail Art

Necesitatea cunoaşterii tehnicilor şi tendinţelor moderne, solicitã ca ȋn permanenţã specialiştii sau cei care doresc sã se specializeze ȋntr-un anumit domeniu sã ȋncerce sã evolueze prin acumularea de cunoştinţe noi ȋn domeniul ȋn care activeazã, cea mai la ȋndemânã formã de dezvoltare personalã reprezentând-o seminariile de specializare sau masterclass-urile, cum sunt cele oferite de Profesional New Consult, introduse recent ȋn oferta sa educaţionalã.

            Aşadar, ȋn perioada urmãtoare, pentru pasionaţii şi cei care doresc sã evolueze în meseria de Stilist Protezist Unghii - tehnica aplicãrii unghiilor cu gel, vor putea aprofunda o tehnicã nouã anume aceea de Realizare a Picturii pe Unghie - Nail Art , tehnicã ce poate fi abordatã în cadrul cursului tematic oferit la preţul de 350 lei.

            Cursul de Picturã pe unghii, design unghii, design gel, este un curs adresat atât celor care doresc sã facã primii paşi ȋn design-ul pentru unghii cu gel, desigur şi cei cu experienţã ȋn domeniu putând participa la curs. Acest tip de picturã pe unghii reprezintã tendinţa actualã ȋn materie, fiind extrem de solicitatã pe piaţa de profil, de asmenea, este important de ştiut cã parcurgerea acestui curs nu necesitã talent ȋn picturã, seminarul implicând folosirea corectã a tehnicilor de lucru şi mânuirea cu profesionalism a ustensilelor necesare realizãrii modelelor, mai exact a pensulelor.



Dacã doriţi sã parcurgeţi aceste sesiunide specializare – masterclass-uri tot ce trebuie sã faceţi este sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777 sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro şi veţi afla mai multe detalii şi relaţii cu privire la perioadele de ȋnscriere, precum şi elemente privind desfãşurarea cursului.




De asemenea, vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din str. Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângã Guiness Pub .
Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs Stilist Protezist Unghii – Unghii cu gel  – 700 lei ;
Curs Machiaj  – 650 lei ;
Curs Aplicare Ojã Permanentã - 250 lei ;

Curs Aplicare Gene False  - 350 lei

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro