Curs Lucrãtor în Cultura Plantelor

Agricultura este şansa României de a se afirma pe plan european şi nu numai, în acest sens înregistrându-se în permanenţã deszvoltarea acestui domeniu de activitate, iar o dezvoltare sustenabilã nu se poate face decât cu specialişti. Dorind sã vinã ȋn ȋntâmpinarea persoanelor şi unitãţilor agricole, precum şi oricui este interesat de acest domeniu, Profesional New Consult organizeazã ȋn perioada urmãtoare, curs Lucrãtor în Cultura Plantelor, curs recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, diplome valabile la nivel naţional şi european.

Cursul este util tuturor celor care îngrijesc, înfiinţeazã şi administreazã culturi agricole de plante, fie cã este vorba de legume, grâu, orz, ovãz, porumb, floarea soarelui, rapiţã etc.. Nu ȋn ultimul rând cursul este necesar celor care doresc sã acceseze fonduri europene, constituind un avantaj in plus la intocmirea dosarelor aferente cererilor de finantare pentru Masura 141 si Masura 112 din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR)  .

Cursul, oferit la pretul de 400 lei, asigurã pregãtirea teoreticã dar şi practicã, formatorii specialiştii, formându-vã ȋn specializarea de Lucrãtor în Cultura Plantelor, fiind oferit şi un suport de curs pe suport electronic, complex şi complet.

Pentru detalii şi ȋnscrieri vã puteţi adresa societãţii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :
            telefoane: 0784.045.025, 0784.333.777
                      fax: 0348.436.899
Sediul firmei este ȋn strada Victoriei, nr.36, etaj 3, Piteşti, Argeş

De asemenea, ȋn perioada urmãtoare profesional New Consult anunţã deschiderea urmãtoarelor cursuri :

Curs Pomicultor – 550 lei

Curs Floricultor - 500 lei 

Curs Viticultor – 350 lei 

Curs Apicultor – 300 lei 



Curs Agricultor – 400 lei

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro