Curs Arhivist - nivel superior, cu avizul Arhivelor Naţionale

 Profesional New Consult organizeazã în Piteşti, curs Arhivist, curs acreditat, având avizul favorabil al Arhivelor Naţionale, curs necesar si util tuturor institutiilor publice si private creatoare de arhiva, care in acest fel, evita aplicarea unor amenzi, dar cel mai important ȋşi organizeazã arhivele proprii conform legislaţiei ȋn vigoare, prin personalul specializat ȋn acest sens.

Activitatile desfasurate de arhivist, in conformitate cu prevederile Legii Arhivelor nr. 16/1996, vizeaza prelucrarea arhivei gestionate, elaborarea instrumentelor de evidenta, de informare si cercetare (inventare arhivistice, cataloage, editii de documente), indrumarea si controlul activitatilor arhivistice desfasurate la diferiti creatori si detinatori de arhiva. Asadar, arhivistul, prin intreaga activitate desfasurata, faciliteaza accesul la informatia documentara cuprinsa in patrimoniul arhivistic national, caruia tot el ii asigura buna conservare si functionalitate socio-administrativa si stiintifica.

Cursul este susţinut de experţi în domeniu, urmãtoarea sesiune fiind organizatã ȋn perioada septembrie - octombrie 2015, costul pentru parcurgerea acestui curs fiind de 1.250 lei, plata în rate, fiind disponibil şi în cadrul centrelor din Bucureşti şi Braşov.

Profesional New Consult va asteaptã sã participaţi la cursul de Arhivist, curs recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, cu avizul faborabil al Arhivelor Naţionale ale României .

Informaţii la telefoanele: 0784.045.025, 0784.333.777
                                     fax: 0348.436.899
www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, ȋn perioada urmãtoare vor demara cursuri ȋn urmãtoarele domenii:
Curs Arhivar 
            Curs Formator

Comentarii

  1. Buna ziua si la multi ani ! Desigur, vom desfasura cursul si in 2016, pentru detalii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0784.045.025 sau 07846.333.100

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro