Curs Coafor / Hair Style Piteşti


            În data luna Noiembrie 2015 va demara ultima sesiune din acest an a Cursului de Coafor organizat de Profesional New Consult, curs acreditat ANC şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei curs ce oferã informaţii teoretice ample, punând însã accent pe partea practicã, ce se realizeazã în salonul amenajat în cadrul firmei.

            Coafuri de sezon, coafuri moderne dar şi coafuri clasice, metode de tuns, spãlarea şi vopsirea pãrului, instrumentarul dintr-un salon de coafor, sunt doar câteva dintre elementele ce sunt abordate în cadrul cursului, partea practicã fiind realizatã de participanţii la curs sub atenta îndrumare a formatorilor specialişti în domeniu, care deţin saloane proprii de coafurã şi hair style .

Cursul, dureazã 3 luni, costul cursului fiind de 650 lei, plata în 3 rate, alãturi de specialiştii acestei firme, având astfel ocazia sã vã formaţi într-un domeniu foarte cãutat pe piaţa muncii, beneficiind de sãli de curs moderne, formatori cu experienţã, suport de curs elaborat şi ustensile profesionale. Cursul de Coafor este util şi necesar atât celor care doresc sã activeze în acest domeniu, în saloane de specialitate sau în centre beauty dar şi celor care doresc sã îşi realizeze acasã propriile aranjamente ale pãrului, tunsori şi vopsit fãrã a mai apela la specialişti. De asemenea, trebuie precizat cã acest curs se adreseazã în egalã mãsurã atât doamnelor şi domnişoarelor dar şi domnilor, aceştia din urmã participând cu succes la curs şi chiar dovedind rezultate notabile, activând acum în saloanele de profil.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã Profesional New Consult, la telefoanele 0784.045.025 sau 0784.333.777, email: office@profesionalnewconsult.ro
Adresa pentru înscrieri : Piteşti, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângã Guiness Pub)

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :
Curs Cosmeticã, 900 lei ;

Curs Frizer, 500 lei ;

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro