Curs Inspector Resurse Umane, organizat în Piteşti


           În data de 24 Mai 2016 va demara în Piteşti o nouã sesiune a cursului de InspectorResurse Umane, curs acreditat ANC, organizat de Profesional New Consult.

           Preţul la care este oferit cursul, de numai 460 lei, face ca acesta sã fie extrem de ofertant pe piaţa actualã de formare profesionalã, desigur importante fiind noţiunile dobândite în cadrul cursului de Inspector Resurse Umane .

           Cursul are ca tematicã : Revisal - aplicaţia informatizatã de evidenţã a salariaţilor, Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului, Legea Pensiilor, toate acestea îmbinate cu sesiuni de practicã ce cuprind Contractul Individual de Muncã, Fişa Postului, Informare, întocmire Act adiţional şi diferite tipuri de decizii, precum şi modalitatea de calcul şi întocmire a ştatului de salarii.

           Toate aceste elemente extrem de utile sunt adresate tuturor celor care urmeazã cursul oferind intense sesiuni de practicã, fiind extrem de important de ştiut cã la cursul de Inspector Resurse Umane pot participa atât cei care activeazã în domeniu dar şi cei care doresc sã urmeze o carierã în domeniu, cursul fiind accesibil şi pr înţelesul tuturor indiferent dacã au sau nu experienţã.

Important! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 31.08.2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic "O varã a cunoaşterii" . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate, televizor, tabletã, telefoane mobile .

           Pentru urmãtoarea sesiune a cursului de Inspector Resurse Umane, locurile sunt limitate iar dacã veţi dori sã îl parcurgeţi nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.333 sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro, sediul firmei fiind în strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângã Guiness Pub.

alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :


Curs Contabilitate – 530 lei; 
Curs Arhivar – 750 lei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro