Curs Stivuitorist, avizat ISCIR – Locuri Limitate !

           În perioada urmãtoare, Profesional New Consult, va organiza cursul de Stivuitorist, curs organizat cu avizul ISCIR, necesar şi util tuturor celor care doresc sã se specializeze în aceastã activitate dar şi celor ce doresc sã îşi prelungeascã autorizaţia pe care o deţin în acest domeniu.

Cursul este susţinut de formatori cu experienţã în materie, asigurându-se pregãtirea teoreticã dar şi cea practicã necesare formãrii profesionale pentru activitatea de Stivuitorist .
Ocupaţia de stivuitorist se referã la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a stivuitoarelor şi implicã cunoştinţe şi abilitãţi deosebite privind manevrarea în deplinã securitate a mãrfurilor, activitatea fiind foarte solicitatã pe piaţa muncii actualã.

           Important! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 31.08.2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic "Ovarã a cunoaşterii" . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate, televizor, tabletã, telefoane mobile .

           Mai multe detalii despre cursul de Stivuitorist pot fi obţinute accesând urmãtorul link : (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/stivuitorist-reinstruire) sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0784.045.025, 0784.333.777, 0720.420.330
sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro.
Sau la sediul firmei din str. Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângã Guiness Pub

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Black Friday 2017

Curs Coafor / Hair Style

Curs Machiaj Basic Premium