Curs Fotografie, ultimele locuri !

În data 10 Octombrie 2016 va demara în Piteşti o nouã sesiune a cursului de Fotografie, organizat de Profesional New Consult, curs ce se adreseazã tuturor celor care doresc sã îşi îmbunãtãţeascã performanţele fotografice şi sã surprindã imaginile perfecte în timpul liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viaţa fiecãruia dar şi celor care profeseazã în domeniu sau doresc sã profeseze şi sã îşi înfiinţeze astfel propria afacere în domeniu, aşadar cursul este adresat atât ȋncepãtorilor cât şi avansaţilor.
 mai multe detalii :

Cursul este necesar şi util şi pentru a intra în legalitate şi pentru a evita problemele cu autoritãţile toţi cei care activeazã deja ca freelanceri în domeniul fotografic şi trebuie sã îşi înfiinţeze o formã de organizare juridicã pentru a evita astfel problemele cu autoritãţile de control, un prim pas în acest sens îl reprezintã parcurgerea unui curs în domeniu, curs acreditat, ce conferã diplomerecunoscute de Ministerele Muncii şi Educaţiei, valabile la nivel naţional şi internaţional.

Pentru detalii despre cursul de Fotografie vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din str. Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângã Pub-ul Guiness)
•          Mobil: 0725.420.330, 0784.045.025; 0784.333.777.
•          Tel/Fax:  0348.436.899,
•          e-mail:    office@profesionalnewconsult.ro,
•          web:  www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:
           CursInspector Resurse Umane ;


           CursContabilitate ;

           CursResponsabil de Mediu ;


           Curs Arhivar .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro