Stil şi eleganţã, aranjatul pãrului nu mai are secrete !

Dacã eşti pasionat/ã de tehnica hair styling-ului şi îţi doreşti sã urmezi o carierã în domeniu, urmeazã un curs de coafor susţinut de specialişti în domeniu cu o vastã experienţã, ce te vor îndruma în tainele aceste profesii, studiind printre altele noţiuni de coafat, tuns, întreţinere şi vopsit pãr.
 detalii:

Doar la Profesional New Consult veţi gãsi sãli dotate pentru salonul de coafor pentru a realiza sesiuni intense de practicã, precum şi formatori dedicaţi, ce vã vor îndruma pe parcursul derulãrii sesiunii de formare profesionalã.
 detalii :

La aceasta mai adãugãm o echipã dedicatã ce vã va oferi toate detaliile necesare parcurgerii cu succes a cursului, toate fiind garanţia alegerii perfecte .
Realizarea coafurilor moderne dar şi a celor clasice, noţiuni de spãlat, vopsit dar şi cunoaşterea corectã a instrumentarului de lucru, folosirea corespunzãtoare a acestuia sunt doar câteva dintre noţiunile abordate în cadrul cursului de coafor, practica realizându-se atât pe manechine dar şi pe modele umane.
 detalii :

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã Profesional New Consult - Piteşti, la telefoanele 0784.333.777, 0786.489.888, 0725.420.330 sau 0784.045.025 email: office@profesionalnewconsult.ro
Sau la sediul firmei din : Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele market Prima - birou înscrieri şi sãli de curs.
Birouri înscrieri - Calea Bucureşti, Nr. 8, Cartier Calea Bucureşti, camera 1, Bl. 27, Sc. C, Parter, ap. 1, Jud. Argeş .

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :
           Curs Pensat Profesional .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro