Curs Masaj în Piteşti, ultimele locuri


Profesional New Consult anunţã ultimele locuri pentru sesiunea urmãtoare a cursului de Masaj, Tehnician Maseur, susţinut de formatori cu experienţã, ȋn cadrul sãlilor moderne puse la dispoziţie de firma de formare profesionalã.

Foarte solicitatã pe piaţa muncii de astãzi, meseria de maseur poate fi practicatã atât individual, la domiciliul propriu pentru a aduce familiei şi apropiaţilor starea de bine necesarã şi doritã într-o societate tot mai stresatã şi tensionatã dar mai ales poate fi practicatã în saloane de specialitate, sãli de fitness, hoteluri de lux ce oferã servicii de tratament şi spa clienţilor acestora, centre de întreţinere, saloane de frumuseţe. Profesionalismul formatorilor şi abilitatea acestora de a transmite informaţii cu privire la tehnicile de urmat face din cursul de Masaj - Tehnician Maseur  un curs de referinţã în domeniu pe piaţa din Piteşti şi nu numai.

Mai multe detalii despre cursul de Masaj - Tehnician Maseur dar şi despre alte cursuri organizate de Profesional New Consult puteţi o, bţine la telefoanele : 0784.333.777, 0758.490.490, 0784.045.025, 0725.420.330 .

site-ul firmei : www.profesionalnewconsult.ro
email office@profesionalnewconsult.ro
Ne gãsiţi ȋn Piteşti la urmãtoarea adresã : Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima - birou înscrieri şi sãli de curs.
Birouri înscrieri - Calea Bucureşti, Nr. 8, Cartier Calea Bucureşti, camera 1, Bl. 27, Sc. C, Parter, ap. 1, Jud. Argeş .


Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:
           Curs Cosmetica .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiază de ultimele săptămâni din Campania 10 ani 100 premii

Curs FRIZER

Make-Up Basic Deluxe la Profesional New Consult Academy