curs Frizerie organizat în Piteşti

Înscrieri deschise pentru cursul de Frizerie, Hair Cut organizat în Piteşti, cu deschiderea în perioada urmãtoare, curs acreditat ANC şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei curs ce oferã aplicaţii teoretice, dar mai ales practice ce se vor realiza ȋn salonul propriu al firmei Profesional New Consult, salon, dotat cu toate ustensilele necesare practicãrii în mod profesional a acestei meserii.
 frizerie

Puteţi urma acest curs în cadrul profesional New Consult la preţul de 600 lei, plata în 3 rate, alãturi de specialiştii acestei firme, având astfel ocazia sã vã formaţi într-un domeniu nou sau sã vã specializaţi într-o meserie pe care o practicaţi deja fãrã a deţine calificarea necesarã.
Cursul de Frizer are o importantã componentã practicã, locurile pentru aceastã sesiune fiind limitate.
 frizerie

Mai multe detalii despre cursul de Frizerie, Hair cut dar şi alte cursuri oferite de Profesional New Consult puteţi obţine la telefoanele : 0758.490.490, 0784.045.025, sau 0725.420.330.
site-ul de prezentare: www.profesionalnewconsult.ro
email office@profesionalnewconsult.ro
Sau la sediul firmei din : Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele market Prima - birou înscrieri şi sãli de curs.
Cursul este disponibil si in cadrul centrelor din BUZAU, RM. VALCEA, SLATINA, BUCURESTI, TARGOVISTE, CRAIOVA, BRASOV.
 frizerie

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:
Curs Coafor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiază de ultimele săptămâni din Campania 10 ani 100 premii

Curs Coafor / Hair Style

Curs FRIZER