Curs Coafor / Hair Style

O pasiune se întreţine şi se cultivã permanent, astfel, dacã eşti pasionat/ã de tehnica de aranjare a pãrului şi hair style şi îţi doreşti sã urmezi o carierã în domeniu soluţia este participarea la curs de coafor susţinut de specialişti în domeniu cu o vastã experienţã, ce te vor îndruma în tainele aceste profesii.

Realizarea coafurilor moderne dar şi a celor clasice, noţiuni de spãlat, vopsit dar şi cunoaşterea corectã a instrumentarului de lucru, folosirea corespunzãtoare a acestuia sunt doar câteva dintre noţiunile abordate în cadrul cursului de coafor, practica realizându-se şi pe modele umane fiecare cursant având prilejul de a exersa şi de a învãţa prin studiu practic.

Doar la Profesional New Consult veţi gãsi sãli dotate întocmai ca în saloanele de coafor pentru a realiza sesiuni intense de practicã, produse profesionale, precum şi formatori dedicaţi, ce vã vor îndruma pe parcursul derulãrii sesiunii de formare profesionalã.
La aceasta mai adãugãm o echipã dedicatã ce vã va oferi toate detaliile necesare parcurgerii cu succes a cursului, toate fiind garanţia alegerii perfecte .

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã Profesional New Consult, la telefoanele 0784.333.777, 0758.490.490 sau 0784.045.025 email: cursuri@profesionalnewconsult.ro
Curs disponibil in Pitesti, Bucuresti, Brasov, Rm Valcea, Slatina, Targoviste, Craiova, Buzau, Focsani .

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :
Curs Aplicare Gene (fir cu fir, 2D, 3D) .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro