curs Stilizare Sprancene


Nu rataţi ocazia de a participa la cursul de pensat profesional / stilizare sprancene, curs acreditat in cadrul caruia veti invata de la formatori profesionisti tehnici de pensat, tuns, vopsit si de  realizare a formei ideale pentru fiecare tip de fata, dar si  revoluţionara metodã- Henna Spa. Susţinut în cadrul firmei Profesional New Consult, cursul se adreseazã tuturor celor ce doresc sã înveţe tehnicile profesionale de lucru pentru a practica legal activitatea de stilizare sprâncene, pensat în saloanele profesionale, dar şi celor care doresc sã îşi însuşeascã tehnica autopensatului, stilizându-şi astfel sprâncenele şi evitând cheltuielile suplimentare. Costul cursului este foarte atractiv, mai ales in aceasta perioada cand beneficiati de reducere 10% pentru plata integrala sau 5% pentru plata in rate.

Câteva dintre temele ce vor fi abordate în cadrul cursului sunt :
         tehnica realizãrii unor forme ideale ţinând cont de geometria feţei;
         cunoaşterea celor mai noi tendinţe în materia pensatului şi stilizatului sprâncenelor;
         cunoaşterea intrumentarului de lucru şi folosirea corectã a acestuia;
         vopsirea corectã a sprâncenelor;
         armonizarea dorinţei clientului cu forma corectã de sprâncene;
         tips&tricks;
         soluţii pentru îndreptarea sprâncenelor compromise;
         tehnica autopensatului .

Formatori cu experienţã îndelungatã ce au format de-a lungul anilor sute de cursaţi, condiţii de studiu excelente şi materialele profesionale folosite în cadrul cursului sunt motive suficiente pentru a participa la acest curs ce pune accent în proporţie de 90% pe elementele de practicã atât de necesare în practicarea cu succes a acestei activitãţi.

Cursul de Pensat Profesional demareazã în perioada urmãtoare, iar LOCURILE sunt LIMITATE. Dacã doriti sã îl parcurgeţi, nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.333.777, 0758.490.490, 0784.045.025, sau la email: office@profesionalnewconsult.ro sau la sediul firmei din : Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele market Prima - birou înscrieri şi sãli de curs.


Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs Machiaj;
Curs Coafor;
Curs Stilist Unghii;

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Curs Deluxe Aplicare Gene False (fir cu fir, tehnica 2D, 3D)

Curs oja semipermanentă

Curs Profesional Pensat