Locuri limitate – curs Formator


Un curs adresat celor ce doresc sã activeze în domeniul formãrii profesionale a adulţilor se va desfăşura ȋn Piteşti în perioada urmãtoare. Cursul de Formator este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei şi vi-l punem la dispoziţie ȋn perioada următoare la un preţ redus cu 10% pentru plata integrală sau cu 5% pentru plata ȋn rate, reducere aplicabilă pentru toate cursurile din programa noastră. Aniversarea a 10 ani de activitate desfăşurată cu seriozitate şi profesionalism vine si cu alte surprize pentru dumneavoastră, pentru detalii puteţi accesa site-ul nostru www.profesionalnewconsult.ro.  

Cursul beneficiazã de suport specific, fiind foarte bine structurat, susţinut de specialişti în domeniu, în cadrul acestuia asigurând-se noţiuni teoretice, dar şi aplicaţii practice. Este bine de precizat faptul cã formatorul este o persoanã foarte importantã în cadrul unei companii, întrucât capãtã deprinderi de susţinere a unei idei, a unui curs, a unei sesiuni de formare şi training intern în cadrul acesteia, cãpãtând competenţele necesare de a se adresa publicului adult ce urmeazã a fi format profesional.

Profesional New Consult vã invitã sã participaţi la cursul de Formator, pe care îl organizeazã, pentru a beneficia de serviciile cele mai bune la cele mai bune preţuri de pe piaţã.

Mai multe detalii despre cursul de Formator pot fi obţinute accesând site-ul nostru  sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :
telefon contact :  0784.333.777, 0784.045.025,  0758.49.490
sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro.
Sau la sediul firmei din : Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima - birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro