Curs Specialist Managementul Deseurilor COD COR: 325713


COD COR: 325713
acreditat anc - doar 400 lei (plata in rate)

Detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului, au obligatia, in conformitate cu prevederile Legii nr. 211/25.11.2011 privind regimul deseurilor, sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de aceasta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane. Persoanele desemnate, trebuie sa fie instruite in domeniul gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate, cum este cursul de Specialist Management Deseuri, cod COR 325713.


Ø     intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a deseurilor;
Ø     efectuarea raportarilor de gestiune a deseurilor catre Agentia de Mediu;
Ø     evaluarea conformarii cu cerintele legale de gestiune a deseurilor periculoase.

Tematica:
Identifcarea si monitorizarea categoriilor de deseuri; efectuarea raportarilor de gestiune a deseurilor; declaratii catre fondul de mediu; acte; avize de insotire transport, predare substante periculoase; gestiune substante toxice si periculoase. Obligatiile producatorilor de produse si ale producatorilor de deseuri - persoane juridice, persoane fizice sau autoritati publice, depozitarea deseurilor, transportul acestora, notiuni privind obtinerea autorizatiei de mediu pentru desfasurarea acestor tipuri de activitati, obligatiile autoritatilor publice locale, in domeniul salubritatii, contraventiile, activitatea de control si sanctionare in domeniul mediului, modalitatea de a respecta si evita aplicarea amenzilor contraventionale.

Durata: 32 ore
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu-se aplicatii practice pentru tematica abordata. Se asigura suport de curs.



Cost curs:  400 lei PLATA IN 3 RATE

Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs

Telefon nr: 0784.045.025 (cosmote), 0728.865.167 (vodafone), 0744.974.775 (orange)
fax nr. : 0348.436.899,
adresa web: www.profesionalnewconsult.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro