Incercam ceva nou - CURSURI INFRUMUSETARE

Profesional New Consult, abordeaza o noua tematica de cursuri, de infrumusetare, reunind aici o seama de domenii de interes, asadar va invitam sa urmati cursurile organizate de societatea noastra, dupa cum urmeaza :

Curs Coafor (Hair Style) : CURSUL DE COAFOR asigura pregatirea in domeniul coafurii, atat prin studiul teoretic cat si prin efectuarea unei practici sustinute in cadrul saloanelor de hair styling partenere. Tehnicile utilizate asigura insusirea tunsorilor moderne, a celor clasice, a coafurilor simple sau complexe, vopsirea parului, precum si ondularea permanenta cu protejarea firului de par.

Curs Frizer : Cursul se adreseaza celor ce doresc sa obtina o calificare noua in meseria de frizer, sa invete tehnici specifice de tuns barbati si femei, cursul abordand atat componenta teoretica, cat si cea practica a acestei activitati foarte solicitata de piata muncii actuala. De asemenea, cursul este important intrucat acesta asigura o diploma recunoscuta ce va confera posibilitatea de a activa legal in aceasta meserie.


Curs Machiaj: Cursul de Machiaj, Make Up artist, se adreseaza celor ce doresc sa obtina o competenta noua si sa activeze intr-un domeniu nou si foarte solicitat de piata actuala. Cursul este util atat celor care doresc sa practice aceasta meserie, cat si celor care doresc sa invete tehnica aplicarii machiajului pentru a o folosi in interes propriu.


Curs Manichiurist Pedichiurist: Cursul de Manichiurist Pedichiurist, se adreseaza celor ce doresc sa obtina o competenta noua si sa activeze intr-un domeniu nou si foarte solicitat de piata actuala. Cursul este util atat celor care doresc sa practice aceasta meserie, cat si celor care doresc sa invete tehnica manichiurii-pedichiurii pentru a o folosi in interes propriu.

Curs Masaj: Cursul de Maseur asigura pregatirea in domeniul masajului de relaxare, masajului terapeutic si masajului anticelulitic, asigurandu-va cunostintele necesare folosirii tehnicilor de masaj atat in interes propriu cat si ca activitate profesionala, comerciala. Cursul este important intrucat acesta asigura o diploma recunoscuta ce va confera posibilitatea de a activa legal in aceasta meserie.

Curs Stilist Unghii : Cursul nu necesita o calificare anterioara de manichiurist pedichiurist, se adreseaza celor ce doresc sa isi aprofundeze cunostintele pe care deja le detin dar si celor ce cauta sa invete ceva nou si foarte util. Chiar daca aveti mai vazut cum se aplica unghiile false, in saloane sau pe un DVD cu instructiuni, totusi trebuie sa urmati un curs de unghii false, intrucat partea cea mai importanta a acestui proces o reprezinta practica in domeniu, avand astfel ocazia sa invatati de la un specialist in domeniu tehnica de montare a unghiilor false. De asemenea, cursul este important intrucat acesta asigura o diploma recunoscuta ce va confera posibilitatea de a activa legal in aceasta meserie.


Va asteptam sa urmati cursurile organizate de societatea noastra !!!
Detalii contact :
echipa ProfesionalNewConsult0784.045.025 - cursuri formare profesionala
0744.974.775 - consultanta juridica
0760.031.178 - contabilitate
http://www.profesionalnewconsult.ro


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro