Curs Inspector Resurse Umane Braşov, formatori cu experienţã din cadrul ITM Braşov


Curs Inspector Resurse Umane Braşov – formatori cu experienţã din cadrul ITM Braşov

Inspectorul de Resurse Umane îşi desfãşoarã activitatea ca persoanã fizicã autorizatã sau ca angajat în cadrul firmelor sau instituţiilor publice. Orice organizaţie, indiferent de forma de organizare juridicã, care are personal angajat pe baza de contract individual de muncã, trebuie sã apeleze la serviciile unui Inspector de Resurse Umane, persoanã care trebuie sã fie extrem de pregãtitã şi trebuie sã cunoascã foarte bine atributele acestei profesii, cunoştinţe care se capãtã doar urmând un curs de specialitate alãturi de experţii în domeniu din cadrul Profesional New Consult, firmã ce organizeazã curs de Inspector Resurse Umane, cu formatori din cadrul ITM Braşov, formatori ce vor asigura cunoştinţele necesare şi utile practicãrii acestei profesii, extrem de solictatã pe piaţa muncii din Braşov şi din ţarã.

Extrem de important în ansamblul relaţiilor de muncã, Inspectorul de Resurse Umane, prin poziţia pe care o deţine în cadrul departamentului de resurse umane, participã activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directa in procesul prin care organizaţia îşi recruteazã, angajeazã, deruleazã şi înceteazã raporturile de muncã cu salariaţii. În ultima perioadã poziţia sa a devenit din ce în ce mai importantã si mai solicitatã pe piaţa muncii, Inspectorul de Resurse Umane având un rol major în buna desfãşurare a activitãţii firmei şi a productivitãţii acesteia, protejând practic persoana juridicã de spectrul amenzilor destul de ridicate pe care le-ar putea aplica Inspecţia Muncii.

Pentru a deveni specialişti în domeniul Resurselor Umane, puteţi oarticipa la cursul oferit de Profesional New Consult , acreditat ANC, recunoscut la nivel naţional şi european, curs ce îşi propune sã asigure participanţilor cunostinţe în domeniul specific, noţiuni privind Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului, Legea Pensiilor, aplicaţii practice cuprinzand: explicarea şi completarea documentelor uzuale, Contract Individual Muncã, Acte adiţionale, tipuri de decizii încetare, aplicaţia Revisal, Salarizare, Regulament Ordine Interioarã, Contract Colectiv de Muncã.

De asemenea, Profesional New Consult organizeaza cursuri în urmãtoarele domenii:

1. Curs CONTABILITATE ;


3. Curs Inspector SSM ;

8. Curs Formator;     

 
          9. Curs MASAJ / TEHNICIAN MASEUR .Pentru detalii şi înscrieriVa asteptam la inscrieri pe str. Iuliu Maniu nr. 47, cam. 5, cladirea Cobco, Brasov, 0760031178. brasov@profesionalnewconsult.ro vã aştepãm în Braşov pe strada Iuliu Maniu, nr. 47, camera 5, clãdirea Cobco, lângã spitalul Regina Maria
Persoanã de contact : Elena Pitic
•           Mobil: 0760.031.178;
•           Tel/Fax:  0368.466.565,
•           e-mail:    brasov@profesionalnewconsult.ro,
•           web:  http://www.profesionalnewconsult.ro


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiază de ultimele săptămâni din Campania 10 ani 100 premii

Curs FRIZER

Make-Up Basic Deluxe la Profesional New Consult Academy