Machiajul, o artã, ȋnvaţã arta Machiajului, curs MakeUp artist ȋn Piteşti

Profesional New Consult, a fãcut deja o tradiţie din susţinerea cursului de Machiaj, Make Up, la standarde ce asigurã formarea profesionalã a participanţilor ȋn acestã meserie frumoasã şi a frumosului, cum este machiajul.


Cursul de Machiaj, MakeUp (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) este acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, fiind oferit de firma Profesional New Consult la costul de 650 lei, cost ce include toate materialele şi produsele de machiaj necesare desfãşurãrii cursului.

Mai jos câteva poze de la cursul de machiaj, poze needitate, netruchiate, ci poze ce denotã realitatea frumosului, a unui machiaj real si deosebit, realizat de cursantii participanţi la curs, sub ȋndrumarea formatorilor, Adi, Cristina şi Bianca, toţi trei make up artişti de success cu saloane proprii şi participanţi la numeroase seminariii şi mastercalss-uri de profil.


O nouã sesiune a cursului de Machiaj va demara ȋn decembrie 2014, pentru detalii despre curs, accesaţi linkul : www.profesionalnewconsult.ro. 

Sau vizitaţi pagina de facebook !
           Informaţii la telefoanele: 0784.045.025, 0784.333.777


Sediul firmei este ȋn strada Trivale, nr. 14, vizavi de Hotel Blue Night

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro