Curs Coafor ȋn Piteşti, acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei

Curs Coafor, Hair Style organizat ȋn Piteşti de Profesional New Consult, asigurã pregãtire teoreticã şi mai ales practicã. Partea practicã a cursului este asiguratã ȋn saloane de specialitate, folosind cele mai bune instrumente şi ustensile de lucru dar şi cele mai produse, ale celor mai renumite firme din domeniu. Mai jos sunt câteva imagini preluate din timpul desfãşurãrii cursului de Coafor, Hair Style.

Cursul de Coafor ȋşi propune sã asigure cunoştinţele necesare pentru ca absolvenţii acestuia sã capete cunoştinţe de realizare a cofurilor clasice, coafurilor moderne, diverse forme de aranjare a pãrului şi de ȋntreţinere a acestuia. Nu ȋn ultimul rând trebuie precizat cã sunt asigurate cunoştinţe de vopsire a pãrului şi de ȋngrijire a firului de pãr astfel ȋncât sã obţinem performanţe ȋn domeniu.

Formatori cu experienţã, condiţii de studiu şi de lucru performante sunt elementele ce fac din cursul de Coafor, Hair Style,organizat de Profesional New Consult sã fie unul dintre cele mai atractive şi mai solicitate ȋn oferta de formare profesionalã a acestei firme.

Şi dvs. puteţi participa la cursul de Coafor apelând la urmãtoarele coordonate :
telefon : 0784.045.025, 0784.333.777
fax: 0348.436.899
web: www.profesionalnewconsult.ro

Sediul firmei este ȋn strada Trivale, nr. 14, vizavi de Hotel Blue Night

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro