Curs Stilist Unghii, Unghii Tehnice, organizat ȋn Piteşti

          Orice femeie în cautarea frumosului va apela la un salon de specialitate pentru a se rãsfãţa, pentru aceasta, nu de puţine ori, cele mai frecvente solicitãri la saloanele de specialitate constau în aplicarea unghiilor tehnice, unghii false sau unghii cu gel cum sunt cunoscute mai comun.

Pentru a realiza acest tip de manichiurã, o persoanã trebuie sã deţinã cunoştinţele necesare, ce se pot obţine doar de la un centru acreditat de formare profesionalã, cum este Profesional New Consult.

Important ! Pentru a funcţiona legal şi pentru a practica legal în saloane de specialitate sau chiar la domiciliu aceastã meserie, aveţi nevoie de diplome acreditate, recunoscute ANC, sub egida Ministerelor Muncii şi Educaţiei, diplome ce pot fi obţinute doar dacã urmaţi cursul de Stilist Unghii, unghii tehnice, unghii cu gel, organizat de Profesional New Consult.

Pe lângã cunoştinţele teoretice, se vor obţine deprinderi practice pentru practicarea acestei frumoase profesii, cunoştinţe foarte utile pentru a activa pe piaţa de profil din ţarã dar şi din strãinãtate, având în vedere faptul cã diplomele sunt valabile atât în ţarã, cât şi în afara acesteia.

Profesional New Consult anunţã cã în perioada urmãtoare vor demara sesiuni de curs în urmãtoarele specializãri/calificãri:





Informaţii la telefoanele: 0784.045.025, 0784.333.777
                                     fax: 0348.436.899

www.profesionalnewconsult.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro