Curs Contabilitate Piteşti


            Profesional New Consult organizeazã în Piteşti în perioada urmãtoare cursul de Contabilitate, ce este susţinut de experţi CECCAR cu o vastã experienţã în domeniu.


Pe parcursul celor douã luni de curs se obţine în afara unei solide pregãtiri teoretice şi pregãtirea practicã în aplicaţia SAGA, aplicaţie contabilã, foartã uzualã în zilele noastre în cadrul departamentelor contabilitate sau firmelor de profil din ţarã.


            Cursul de Contabilitate oferit de Profesional New Consult, este acreditat ANC, diplomele obţinute fiind recunoscute la nivel naţional asigurând astfel, pe lângã pregãtirea profesionalã şi recunoaşterea valorii prin documentele obţinute la absolvire.

Dacã doriţi sã parcurgeţi cursul de Contabilitate, acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777 sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro.

IMPORTANT !!! sediul firmei a fost mutat la urmãtoarea adresã : str. Ana Ipãtescu, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângã Guiness Pub

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

           Curs Inspector Resurse Umane ;


Curs Formator ;


Curs Machiaj ;


Curs Coafor .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro