Exclusiv la Profesional New Consult - Curs Arhivar, acreditat ANC

Doar in Pitesti si doar la Profesional New Consult, se organizeaza incepand cu acest an cursul de Arhivar, curs acreditat ANC, necesar si util tuturor institutiilor publice si private creatoare de arhiva, care in acest fel, evita aplicarea unor amenzi care pot ajunge si la 25.000 lei, dar cel mai important ȋşi organizeazã arhivele proprii conform legislaţiei ȋn vigoare, prin personalul specializat ȋn acest sens.

Cursul este susţinut de experţi din cadrul Arhivelor Naţionale, urmãtoarea sesiune fiind organizatã ȋn data de 11 februarie 2015, sesiune la care sunt ȋnscrişi participanţi din toate colţurile ţãrii, care vor veni la Piteşti pentru a se specializa ȋn acest domeniu extrem de cãutat pe piaţa muncii din România. Calificarea de arhivar este obligatorie pe piata muncii, intrucat, conform art. 31 din legea Arhivelor Nationale, nr. 16 din 1996, fiecare organizatie, publica sau privata are obligatia, conform legislatiei in vigoare, sa isi organizeze un compartiment de arhiva, administrat de personal specializat si responsabil in probleme de arhiva ce va fi format in acest sens .

Profesional New Consult va asteaptã sã participaţi la cursul de Arhivar, curs recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, cu avizul faborabil nr.17/08.12.2014 al Ministerului de Interne – Arhivele Naţionale ale României .
Informaţii la telefoanele: 0784.045.025, 0784.333.777
                                     fax: 0348.436.899
www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, ȋn perioada urmãtoare vor demara cursuri ȋn urmãtoarele domenii:
            CursFormator


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiază de ultimele săptămâni din Campania 10 ani 100 premii

Curs FRIZER

Make-Up Basic Deluxe la Profesional New Consult Academy