Curs Inspector Resurse Umane, organizat în Piteşti


            18 Ianuarie 2016 este data la care va demara în Piteşti o nouã sesiune a cursului de Inspector Resurse Umane, curs acreditat ANC, organizat de Profesional New Consult în cadrul celor mai moderne sãli, ce pun la dispoziţie posibilitatea studierii problematicii în domeniu în sistem interactiv, fiind dotate cu proiector şi alte asemenea sisteme profesionale necesare expuenrii profesionale a unei idei de curs.

            Preţul la care este oferit cursul, de numai 460 lei, face ca acesta sã fie extrem de ofertant pe piaţa actualã de formare profesionalã, desigur importante fiind noţiunile dobândite în cadrul cursului de Inspector Resurse Umane .

            Cursul are ca tematicã : Revisal - aplicaţia informatizatã de evidenţã a salariaţilor, Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului, Legea Pensiilor, toate acestea îmbinate cu sesiuni de practicã ce cuprind Contractul Individual de Muncã, Fişa Postului, Informare, întocmire Act adiţional şi diferite tipuri de decizii, precum şi modalitatea de calcul şi întocmire a ştatului de salarii.

            Toate aceste elemente extrem de utile sunt adresate tuturor celor care urmeazã cursul oferind intense sesiuni de practicã, fiind extrem de important de ştiut cã la cursul de Inspector Resurse Umane pot participa atât cei care activeazã în domeniu dar şi cei care doresc sã urmeze o carierã în domeniu, cursul fiind accesibil şi pr înţelesul tuturor indiferent dacã au sau nu experienţã.


            Pentru urmãtoarea sesiune a cursului de Inspector Resurse Umane, locurile sunt limitate iar dacã veţi dori sã îl parcurgeţi nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777 sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro, sediul firmei fiind în strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângã Guiness Pub.


alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

CursContabilitate – 530 lei; 
CursArhivar – 750 lei;


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Black Friday 2017

Curs Coafor / Hair Style

Curs Machiaj Basic Premium