Curs Fotografie organizat ȋn Piteşti


          Ȋn perioada urmãtoare, Profesional New Consult, organizeazã o nouã sesiune a cursului de FOTOGRAFIE, curs ce se adreseazã tuturor celor care doresc sã îşi îmbunãtãţeascã performanţele fotografice şi sã surprindã imaginile perfecte în timpul liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viaţa fiecãruia dar şi celor care profeseazã în domeniu sau doresc sã profeseze şi sã îşi înfiinţeze astfel propria afacere în domeniu, aşadar cursul este adresat atât ȋncepãtorilor cât şi avansaţilor.

            Desigur, pentru a intra în legalitate şi pentru a evita problemele cu autoritãţile toţi cei care activeazã ca freelanceri în domeniul fotografic, trebuie sã îşi înfiinţeze o formã de organizare juridicã pentru a evita astfel problemele cu autoritãţile de control, un prim pas în acest sens îl reprezintã parcurgerea unui curs în domeniu, curs acreditat, ce conferã diplome recunoscute de Ministerele Muncii şi Educaţiei, valabile la nivel naţional şi internaţional.

            Important! Dacã vã ȋnscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 15 Martie 2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic "Formeaza-te şi vei fi premiat!" . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã achitaţi cursul integral intrând astfel în competiţia la finalul careia puteti castiga premii ȋnsemnate .

   Pentru a participa la cursul de Fotografie, organizat de Profesional New Consult, nu vã trebuie sã deţineţi propriul aparat foto, urmând sã fiţi îndrumaţi ulterior în alegerea acestuia, înţelegând astfel, care aparat este mai potrivit, funcţie de utilitate şi de buget.   
    
    Pentru detalii despre cursul de Fotografie vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din str. Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângã Pub-ul Guiness)
•           Mobil: 0784.045.025; 0784.333.777
•           Tel/Fax:  0348.436.899,
•           e-mail:    office@profesionalnewconsult.ro,
•           web:  www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:
            Curs Inspector Resurse Umane ;


            Curs Contabilitate ;

            Curs de Specialist Management Deşeuri  ;

            Curs Arhivar ;


            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro