Curs Inspector Sanatate si Securitate in Munca, 80 ore


          Profesional New Consult anunţã deschiderea cursului de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã, curs susţinut de formatori cu experienţa şi cunostinţele necesare pentru a putea oferi noţiunile utile şi de reţinut din legea 319/2006, legea sãnãtãţii şi securitãţii în muncã. Cursul se suţine în cadrul unor sãli dotate cu cele mai moderne aparate şi mijloace de prezentare a cursului, proiector, flipchart, etc. Încã vã mai puteţi înscrie la urmãtoarea sesiune de curs susţinut de profesionişti în domeniu.

            Absolvind cursul de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã  organizat de Profesional New Consult SRL, veţi obţine pe lângã o specializare necesarã şi foarte cãutatã pe piaţa muncii dar şi şanse sporite la ocuparea unui post de muncã.

            Agenţii economici dar şi insitituţiile de stat, trebuie sã angajeze personal specializat, care sã deţinã un curs de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã, evitând astfel pe lângã amenzile foarte mari ce se pot aplica în domeniu dar mai ales problemele ce le pot ridica riscurile profesionale şi accidentele de muncã.

            Pentru detalii despre cursul Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din str. Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângã Pub-ul Guiness)
•           Mobil: 0784.045.025; 0784.333.777
•           Tel/Fax:  0348.436.899,
•           e-mail:    office@profesionalnewconsult.ro,
•           web:  www.profesionalnewconsult.ro


De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:
            Curs Inspector Resurse Umane – 400 lei;

            Curs Contabilitate - 500 lei;

            Curs de Specialist Management Deşeuri – 450 lei;


            Curs Arhivar – 750 lei;

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro