curs Pensat Profesional, organizat ȋn Piteşti

           Ai terminat liceul? Doreşti sã urmezi o carierã în beauty? Vrei sã înveţi o meserie ce îţi va asigura un loc de muncã uşor şi bine remunerat? Ȋn data de 16 Iulie 2016 va avea loc deschiderea în Piteşti a cursului de Pensat Profesional organizat de Profesional New Consult împreunã cu formatorul Adrian Ţigmeanu, formator ce a susţinut cursuri de profil în Bucureşti, Braşov, Vâlcea, Slatina, Târgovişte, Buzãu şi multe alte localitãţi din ţarã.

           Cursul de Pensat Profesional este oferit de Profesional New Consult la preţul de 350 lei la sfârşitul cursului obţinându-se o diplomã de participare din partea firmei organizatoare, pe perioada de desfãşurare a cursului abordându-se teme precum forme ale sprâncenei, armonizarea acestora cu structura feţei, tehnici esenţiale în pensarea corectã a sprâncenelor, tipuri şi modele de sprâncene, forme de sprâncene corecte, corecţia sprâncenelor ţinând cont de morfologia feţei, studierea tipurilor de geometrii faciale.

           Cursul este preponderent practic, ce se realizeazã atât pe mulaje, cât mai ales pe modele umane, ce vor consolida cunoştinţele participanţilor în temele enunţate mai sus. Formatori experimentaţi vã vor îndruma în tainele pensatuluiprofesional, o meserie extrem de solicitatã pe piaţa muncii, în saloanele din ţarã şi din strãinãtate.

Important! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 31.08.2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic "Ovarã a cunoaşterii" . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate, televizor, tabletã, telefoane mobile .

           Cursul de Pensat Profesional, demareazã în perioada urmãtoare la preţul de 350 lei iar dacã veţi dori sã îl parcurgeţi nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777 sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro, sediul firmei fiind în strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângã Guiness Pub.

alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs Machiaj – 690 lei;
Curs Coafor – 690 lei ; 

Curs Masaj - 550 lei;

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro