Curs Tatuaj Cosmetic, Microblading

Profesional New Consult organizeazã în aceastã varã curs Tatuaj Cosmetic, Microblading tatuaj semipermanent al ochilor, sprâncenelor, buzelor, curs susţinut de Adrian un formator cu experienţã ȋn domeniu, ce a susţinut sesiuni de training ȋn mai multe localitãţi din ţarã la acestea participând chiar şi personae din SUA.

Costul cursului este de 1.200 lei, cost ce include toate materialele şi ustensilele necesare realizãrii unor lucrãri profesionale, aparate, mulaje, ace, pigmenţi, toate de calitate excepţionalã din SUA şi Israel, asigurate de societatea de formare profesionalã pe parcursul derulãrii cursului.

Urmând cursul de Tatuaj Cosmetic, Microblading , veţi deprinde tehnica pigmentãrii şi repigmentãrii cosmetice a buzelor, ochilor şi sprâncenelor, desigur, tehnica fiind perfecţionatã la curs sub îndrumarea formatorului specialist în domeniu, de asemenea vã veţi însuşi cele main oi şi modern tehnici de lucru cum ar fi cea microblading.

Participând şi absolvind cursul de Tatuaj Cosmetic, Microblading, veţi cunoaşte o activitate extrem de solicitatã pe piaţa muncii din România şi nu numai, acest tip de serviciu fiind foarte solicitat ȋn saloanele din strãinãtate unde specialiştii sunt foarte puţini.
Noţiuni de teorie dar mai ales de practicã vor fi abordare în cadrul cursului, practica realizându-se atât pe mulaje ce imitã structura anatomicã umanã cât şi pe modele umane.

Cursul dureazã 3 zile a câte 8 ore/zi şi este oferit la preţul de 1.200 lei, cost ce poate fi achitat şi în rate. De asemenea, participând la cursul organizat de Profesional New Consult veţi primi sfaturi utile privind aparatele de tatuat cosmetic, cele mai eficiente, tipurile de ace, ȋn funcţie de zona de acoperiere, tipuri de machiaje, cum ar fi cel fir cu fir, extrem de solicitat.

Important! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 31.08.2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic "Ovarã a cunoaşterii" . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate, televizor, tabletã, telefoane mobile .

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã al Profesional New Consult, la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330, email: office@profesionalnewconsult.ro
Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiază de ultimele săptămâni din Campania 10 ani 100 premii

Curs Coafor / Hair Style

Curs FRIZER