CURS FORMATOR


Cursul  se adreseaza  persoanelor  interesate sa dobandeasca calitatea de formator, precum si tehnicile de pedagogie fiind util atat persoanelor care si-au dobandit competentele de formator pe cai informale si doresc sa si le certifice oficial cat si persoanelor care doresc sa devina formatori.
Cursul da posibilitatea absolventilor sa asigure formarea profesionalã a adulţilor în cadrul diverselor cursuri de pregatire profesionala.
Cursul isi propune insusirea diferitelor tehnici de formare si adaptibilitatea acestora in functie de grupul tinta. Promovarea programelor de imbunatatire a calitatii in domeniul formarii profesionale. Identificarea nevoilor de formare, autorizarea dosarelor la CNFPA si promovarea programelor
Tematica ce urmeaza a fi abordata:
-         Pregatirea formarii,
-         Realizarea activitatii de formare,
-         Evaluarea participantilor la formare,
-         Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare,
-         Marketing-ul formarii,
-         Proiectarea programelor de formare,
-         Organizarea programelor si a stagiilor de formare,
-         Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare.
DETALII ŞI ÎNSCRIERI LA TELEFON 0784.045.025
Duratã 40 ore - Preţ 500 lei
  ATENTIE !
  Costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit! Conform art.34 din Ordonanta nr.129/2000 republicata : societatile comerciale, companiile si societatile nationale, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiază de ultimele săptămâni din Campania 10 ani 100 premii

Curs FRIZER

Make-Up Basic Deluxe la Profesional New Consult Academy