CURS FORMATOR


Cursul  se adreseaza  persoanelor  interesate sa dobandeasca calitatea de formator, precum si tehnicile de pedagogie fiind util atat persoanelor care si-au dobandit competentele de formator pe cai informale si doresc sa si le certifice oficial cat si persoanelor care doresc sa devina formatori.
Cursul da posibilitatea absolventilor sa asigure formarea profesionalã a adulţilor în cadrul diverselor cursuri de pregatire profesionala.
Cursul isi propune insusirea diferitelor tehnici de formare si adaptibilitatea acestora in functie de grupul tinta. Promovarea programelor de imbunatatire a calitatii in domeniul formarii profesionale. Identificarea nevoilor de formare, autorizarea dosarelor la CNFPA si promovarea programelor
Tematica ce urmeaza a fi abordata:
-         Pregatirea formarii,
-         Realizarea activitatii de formare,
-         Evaluarea participantilor la formare,
-         Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare,
-         Marketing-ul formarii,
-         Proiectarea programelor de formare,
-         Organizarea programelor si a stagiilor de formare,
-         Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare.
DETALII ŞI ÎNSCRIERI LA TELEFON 0784.045.025
Duratã 40 ore - Preţ 500 lei
  ATENTIE !
  Costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit! Conform art.34 din Ordonanta nr.129/2000 republicata : societatile comerciale, companiile si societatile nationale, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Black Friday 2017

Curs Coafor / Hair Style

Make-Up Basic Deluxe la Profesional New Consult Academy