Aflã aici cum poţi obţine mai uşor un loc de muncã !


Siguranţa unui loc de muncã este stresul ce genereazã în zilele noastre un impact major asupra populaţiei din România, de aceea mulţi nu cunosc metode prin care pot înlãtura acest stres, metode care sã le asigure un loc de muncã sigur, bine plãtit şi implicit un nivel de trai mai bun.

            Noi azi vã propunem o soluţie, care funcţioneazã dintodeauna şi care în lumea civilizatã, Europa, America, dã cele mai bune roade atunci când esti în cãutarea unui loc de muncã, aşadar, soluţia o reprezintã perfecţionarea profesionalã continuã şi eficientã. Discutând cu specialişti în domeniul din cadrul Profesional New Consult SRL, firmã specializatã în formare profesionalã şi calificare, perfecţionare a adulţilor, am aflat şi care ar fi soluţia optimã pe care aceştia o vãd în acest domeniu al formãrii profesionale.


            Astfel, extrem de solicitate pe piaţa muncii din ţarã dar mai ales din strãinãtate sunt cursurile de înfrumuseţare, pe care Profesional NewConsult, le oferã în aceastã perioadã la preţuri promoţionale . Aceste cursuri au o mare cãutare pe piaţa muncii din afarã unde saloanele de înfrumuseţare, cosmeticã, coafor, manichiurã, din Europa cautã sã angajeze specialişti din România, fete sau bãieţi, extrem de îndemânatici şi creativi în aceste domenii. De asemenea, costul formãrii profesionale în afara României poate fi şi de câteva zeci de ori mai mare decât în ţara noastrã. Aşadar câteva detalii despre cursuri cu care v-aţi putea gãsi usor un loc de muncã în domeniu:

Curs Machiaj – Make up artist, oferit de Profesional New Consult la preţul de 600 lei, plata în trei rate, asigurã cunoştinţe atât pentru persoanele care doresc sã profeseze în materie dar şi pentru cei ce doresc sã îşi asigure propriile aranjamente acasã fãrã intervenţia unui specialist. Cursul asigurã cunoştinţe despre tipuri de ten, contururi de feţe, tipuri de machiaje ( de zi , searã, mireasã, ocazii, teatru, televiziune) asigurând o solidã pregãtire practicã furnizatã cursanţilor atât la sala de curs cât şi în saloane de specialitate pentru a cãpãta si deprinderea lucrului cu clientela.

Curs Masaj – Tehnician Maseur, oferit la preţul de 500 lei, oferã cunoştinţe teoretice şi practice în materie, asigurã pregãtirea pentru meserie de maseur, cea mai mare proporţie a acestuia desfãşurându-se într-un salon de masaj, unde accentul este pus pe componenta practicã şi cunoaşterea diferitelor tipuri de masaj, terapeutic, somatic, reflexoterapeutic, de relaxare.

Curs Coafor – Hair Style,  oferit de firma Profesional New Consult la preţul de 600 lei se desfãşoarã în cea mai mare parte într-un salon de coafurã, unde meseria se învaţã cel mai bine pornind de la tipuri de coafuri de la cele clasice pânã la cele moderne şi de ultimã modã, mod de folosire şi întreţinere a ustensilelor din domeniu dar şi tipuri de pãr, manierã de lucru cu clientela

Curs Unghii cu Gel 700 lei, cursul este oferit persoanelor care doresc sã deţinã cunoştinţe în domeniul, unghiilor cu gel, mod de aplicare, soluţii pentru o manichiurã rezistentã, modele în trend şi multe alte cunoştinţe ce vor fi cunoscute doar dacã veţi urma un asemenea curs, a cãrui derulare se desfãşoare de asemenea într-o foarte mare proporţie într-un salon de manichiurã, unde cunoştinţele se deprind foarte repede şi uşor.    

            Toate cursurile organizate de societate sunt acreditate ANC fostã CNFPA, la absolvirea acestora obţinându-se diplome acreditate de Ministerele Muncii şi Educaţiei, recunoscute la nivel naţional şi european.

Alte cursuri organizate de societate sunt:
            Curs Inspector Resurse Umane  – 350 lei
 
 
              Curs Contabilitate    - 400 lei
 
 

             Curs Specialist Management Deşeuri – 400 lei
 
 



 


Curs Formator    - 250 lei

 


            CursInspector SSM    – 400 lei

 


            CursCoordonator SSM       - 600 lei

 


            Curs ExpertAchiziţii Publice    – 400 lei

 


            CursTehnician Electronist     - 600 lei

           


Profesional New Consult are sediul în Piteşti cu urmãtoarele coordonate:

Piteşti, str. Trivale, nr. 14, (în gura Trivãii, vizavi de hotel Blue Night)

Persoane de contact : Anca Grigorescu, Flori Tucu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro