Curs Inspector Sanatate si Securitate in Munca (SSM), PitestiVa invitam sa ne fiti alaturi intr-o noua sesiune a cursului INSPECTORSÃNÃTATE ŞI SECURITATE ÎN MUNCà– oferit de Profesional New Consult, curs ce asigurã cele mai bune cunoştinţe într-un domeniu unde responsabilitatea celor care ocupã aceste posturi este foarte mare, de aceea, nivelul cursului este şi trebuie sã fie şi este unul ridicat.


Abordând Legea 319/2006, legea sãnãtãţii şi securitãţii în muncã, într-un mod pragmatic şi realist, cursul îşi propune sã asigure celor care îl urmeazã toate noţiunile necesare continuãrii cu succes a unei cariere în domeniu.


Preţul de 400 lei, face ca acest curs sã fie unul foarte solicitat şi deosebit de atractiv pe piaţa actualã, unde, toate firmele, cu peste 9 salariaţi au nevoie de o persoanã specializatã care sã urmeze un curs de 80 ore în acest domeniu.


De asemenea, în aceastã perioadã au mai demarat sau urmeazã sã înceapã cursuri în urmatoarele domenii:Pentru orice alte relaţii vã stãm la dispoziţie la telefoanele :
Piteşti, str. Trivale, nr. 14, (în gura Trivãii, vizavi de hotel Blue Night)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiază de ultimele săptămâni din Campania 10 ani 100 premii

Curs FRIZER

Make-Up Basic Deluxe la Profesional New Consult Academy