O sesiune noua a Cursului de Machiaj (Make up), organizat în Piteşti

CURS MACHIAJ, MAKE UP

Profesional New Consult a deschis o noua sesiune a cursului de Machiaj ( Make up), acreditat ANC, curs recunoscut la nivel naţional si internaţional diplomele eliberate de firme fiind atestate de Ministerele Muncii şi Educaţiei.

            Prin performanţele obţinute în cadrul sesiunilor anterioare ale cursului de machiaj, Profesional New Consult se impune ca o şcoala de înaltã clasã în domeniul esteticii şi înfrumuseţãrii, asigurând atât servicii profesionale, produse de lucru de înalte calitate şi profesionale, precum şi formatori cu experienţã îndelungatã în domeniu. Dovada pentru toate acestea o constituie numãrul mare de participanţi la curs, care s-au angajat în saloane de specialitate ulterior finalizãrii studiilor sau care, şi-au deschis propriile saloane de machiaj.

            Pentru a vã înscrie la cursul de machiaj şi pentru a urma sesiunile viitoare alãturi de profesionişti, tot ce trebuie sã faceţi este sã accesaţi urmãtorul link : (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

IMPORTANT ! Costul cursului de Machiaj, Make up, este de numai 600 lei, include toate taxele şi costurile, inclusiv materialele de lucru. Profesional New Consult nu solicitã costuri suplimentare pentru eliberare diplome, secretariat, eliberare adeverinţe.

Pentru orice alte relaţii vã stãm la dispoziţie la telefoanele : 0784.045.025; 0784.333.777
Fax:  0348.436.899,
Adresa : Piteşti, str. Trivale, nr. 14, (în gura Trivãii, vizavi de hotel Blue Night)
Persoane de contact : Anca Grigorescu, Flori Tucu


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro