Curs Fotografie recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei


       Ȋn prima parte a anului 2016, Profesional New Consult, organizeazã o nouã sesiune a cursului de FOTOGRAFIE, curs ce se adreseazã tuturor celor care doresc sã îşi îmbunãtãţeascã performanţele fotografice şi sã surprindã imaginile perfecte în timpul liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viaţa fiecãruia dar şi celor care profeseazã în domeniu sau doresc sã profeseze şi sã îşi înfiinţeze astfel propria afacere în domeniu.

            Desigur, pentru a intra în legalitate şi pentru a evita problemele cu autoritãţile toţi cei care activeazã ca freelanceri în domeniul fotografic, trebuie sã îşi înfiinţeze o formã de organizare juridicã pentru a evita astfel problemele cu autoritãţile de control, un prim pas în acest sens îl reprezintã parcurgerea unui curs în domeniu, curs acreditat, ce conferã diplome recunoscute de Ministerele Muncii şi Educaţiei, valabile la nivel naţional şi internaţional.

            În perioada 15 Decembrie 2015 – 15 Martie 2016, Profesional New Consult () deruleazã campania cu premii denumtã generic "Formeaza-teşi vei fi premiat!" Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult in perioada sus menţionatã şi sã achitaţi cursul integral intrând astfel în competiţia la finalul careia puteti castiga premii ȋnsemnate .

            Pentru a participa la cursul de Fotografie, organizat de Profesional New Consult, nu vã trebuie sã deţineţi propriul aparat foto, urmând sã fiţi îndrumaţi ulterior în alegerea acestuia, înţelegând astfel, care aparat este mai potrivit, funcţie de utilitate şi de buget.  
    
            Pentru detalii despre cursul de Fotografie vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din str. Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângã Pub-ul Guiness)
•           Mobil: 0784.045.025; 0784.333.777
•           Tel/Fax:  0348.436.899,
•           e-mail:    office@profesionalnewconsult.ro,
•           web:  www.profesionalnewconsult.ro
De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:
            Curs Inspector Resurse Umane – 400 lei;

            CursInspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã - 500 lei

            Curs Contabilitate - 500 lei;

            Curs deSpecialist Management Deşeuri – 450 lei;

            Curs Arhivar – 750 lei;

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiază de ultimele săptămâni din Campania 10 ani 100 premii

Curs FRIZER

Make-Up Basic Deluxe la Profesional New Consult Academy