Curs LIMBA ENGLEZA - PITESTI, diplome acreditate


 În luna Ianuarie 2016, Profesional New Consult organizeazã cursul de Limba Englezã, curs în urma cãruia cursanţii vor obţine pe lângã cunoştinţele necesare şi diplome acreditate, necesare atestãrii cunoştinţelor obţinute.

Cursul de Limba Engleza oferit de Profesional New Consult se adreseaza celor care doresc sa invete limba lui Shakespeare la nivel de incepatori A1, A2 - utilizator elementar, conform sistemului european de evaluare a competentelor lingvistice, urmãrind asimilarea celor cinci competente fundamentale (intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.In functie de cerere putem organiza si cursuri la nivel mediu B1, B2 - utilizator independent dar si la nivel avansat C1, C2 - utilizator experimentat.

ProfesionalNew Consult va asteaptã sã participaţi la cursul de Limba Englezã la doar 4000 lei, curs recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei.

Inscrierea la curs vã dã şansa SA CASTIGAŢI O TABLETA, SAMSUNG, UN TELEFON SAMSUNG sau 100 tricouri. Mai mult, se obţine o reducere de 5% pe loc.

Regulamentul campaniei : Formeaza-te si vei fi premiat ! il gasiti aici : http://profesionalnewconsult.ro/campanii

Informaţii la telefoanele: 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330
                                     fax: 0348.436.899
www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, ȋn perioada urmãtoare vor demara cursuri ȋn urmãtoarele domenii:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiază de ultimele săptămâni din Campania 10 ani 100 premii

Curs FRIZER

Make-Up Basic Deluxe la Profesional New Consult Academy