Curs ARHIVAR

Ȋn perioada urmãtoare, Profesional New Consult, organizeazã o nouã sesiune a cursului de Arhivar, curs acreditat ANC, necesar si util tuturor institutiilor publice si private creatoare de arhivã, care in acest fel pot evita aplicarea unor amenzi asigurând respectarea legislaţiei ȋn materie care impune ca aceste unitãţi şi instituţii publice sã angajeze personal specializat ȋn acest sens.

Cursul este susţinut de experţi ȋn domeniu, calificarea de arhivar este necesara si obligatorie pe piata muncii, conform disp. art. 31 din legea Arhivelor Nationale, nr. 16 din 1996.
Competenteledobandite in cadrul cursului sunt printre altele :
Ø  Redactarea nomenclatorului arhivistic şi gestionarea fondului documentar ;
Ø  Prelucrarea documentelor şi conservarea arhivei în depozit ;
Ø  Înregistrarea solicitarilor privind eliberarea de documente;
Ø  Depisteaza documente referitoare la informaţiile solicitate;
Ø  Intocmeste/elibereaza acte specifice si modul de evidenta a actelor solicitate/eliberate;

Important! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 31.08.2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic "O varã a cunoaşterii" () . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate, televizor, tabletã, telefoane mobile . De asemenea, pânã în 30 mai puteţi câştiga un tricou oferit de firmã tuturor celor care achitã integral cursul, desigur, aceştia beneficiind şi de însemnate reduceri de preţ.

Mai multe detalii despre cursul Arhivar pot fi obţinute accesând urmãtorul link: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate : 
telefon contact :  0784.045.025, 0784.333.777, 0720.420.330
sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro.
Sau la sediul firmei din str. Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângã Guiness Pub

De asemenea, ȋn perioada urmãtoare vor demara cursuri ȋn urmãtoarele domenii:


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Black Friday 2017

Curs Coafor / Hair Style

Curs Machiaj Basic Premium