Vrei sã cãştigi automat un tricou ?

Pentru cã vara se apropie, firma Profesional New Consult doreşte sã o întâmpine printr-o campanie fulger în care se vor oferi tricouri persoanlizate de bumbac pentru orice înscriere efectuatã în perioada 15.05.2016 – 31.05.2016 la cursurile oferite de aceastã firmã. Detalii pe site-ul www.profesionalnewconsult.ro.

           Primele 20 de personae care se înscriu la cursurile organizate în Piteşti şi care achitã integral cursul droit vor câştiga garantat o reducere de preţ şi un tricou personalizat oferit de firma organizatoare. Promoţia este adresatã exclusive persoanelor fizice, ce se înscriu în perioada 15.05.2016 – 31.05.2016, la cursurile organizate în Piteşti.
           Puteti alege intre cursurile de Management si Cariera (Inspector Resurse Umane, Contabilitate, Insector Sãnãtate şi Securitate ȋn Muncã, Specialist Management Deşeuri), cursuri Infrumusetare (Machiaj, Masaj, Coafor, Stilist Unghii, Frizer), Tehnice si Meserii (Operator CNC, Tehnician Electronist, Metrolog), Cursuri Turism, Cursuri Agricultura sau Cursuri ISCIR.

Important! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 31.08.2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic "Ovarã a cunoaşterii" . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate, televizor, tabletã, telefon mobil .

           Mai multe inscrieri, mai multe sanse de castig !!!
Pentru înscrieri, adresa firmei este în Piteşti, str. Victoriei, nr. 36, langa Pub-ul Guiness
           Detaliile campaniei le puteti primi la urmatoarele coordonate :
Pitesti : 0784.045.025, 0725.420.330 sau 0784.333.777, email : office@profesionalnewconsult.ro


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro