Curs Masaj

Profesional New Consult anunţã deschiderea ȋn data de 13 mai 2016 a cursului de Masaj, modulul masaj somatic susţinut de formatori cu experienţã, ȋn cadrul sãlilor moderne puse la dispoziţie de firma de formare profesionalã.

Foarte solicitatã pe piaţa muncii astãzi, meseria de maseur poate fi practicatã atât individual, la domiciliul propriu pentru a aduce familiei şi apropiaţilor starea de bine necesarã şi doritã într-o societate tot mai stresatã şi tensionatã dar mai ales poate fi practicatã în saloane de specialitate, sãli de fitness, hoteluri de lux ce oferã servicii de tratament şi spa clienţilor acestora, centre de întreţinere, saloane de frumuseţe. Profesionalismul formatorilor şi abilitatea acestora de a transmite informaţii cu privire la tehnicile de urmat face din cursul de Masaj - Tehnician Maseur organizat de Profesional New Consult, un curs de referinţã în domeniu pe piaţa din Piteşti şi nu numai.

Cursul de Tehnician Maseur are patru module, Masaj Somatic, Masaj Terapeutic, Masaj Reflexoterapeutic, Masaj Limfatic, modulele putând fi urmate şi individual, fiecare dintre acestea aducând un element de cunoaştere şi aprofundare a altor noţiuni de cunoscut în materia masajului.

           Important! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 31.08.2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic "O varã a cunoaşterii" . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate, televizor, tabletã, telefon mobil .

Mai multe detalii despre cursul de Masaj - Tehnician Maseur dar şi despre alte cursuri organizate de Profesional New Consult puteţi obţine la telefoanele : 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330, 0758.490.490 .
site-ul firmei : www.profesionalnewconsult.ro
email office@profesionalnewconsult.ro
Pentru înscrieri, adresa firmei este în Piteşti, str. Victoriei, nr. 36, langa Pub-ul Guiness

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:
Curs Stilist Unghii, 700 lei ;
Curs Machiaj, MakeUp, 690 lei ;
Curs Frizer, 550 lei ;
Curs Cosmetica, 1.060 lei .


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro