Curs Coafor / Hair Style Piteşti

Profesional New Consult anunţã deschiderea unei noi sesiuni a cursului de Coafor în data de 21 Noiembrie 2016. Parcurgând cursul veţi avea posibilitatea cunoaşterii unei profesii foarte solicitatã pe piaţa muncii. Atenţie, locurile pentru aceastã sesiune sunt limitate !

Cursulde Coafor dureazã aproximativ 3 luni, astfel, alãturi de specialiştii acestei firme vã veţi forma într-un domeniu foarte cãutat pe piaţa muncii, beneficiind de sãli de curs moderne, formatori cu experienţã, suport de curs elaborat şi ustensile profesionale.

Cursul de Coafor este util şi necesar atât celor care doresc sã activeze în acest domeniu, în saloane de specialitate sau în centre beauty dar şi celor care doresc sã îşi realizeze acasã propriile aranjamente ale pãrului, tunsori şi vopsit fãrã a mai apela la specialişti. De asemenea, trebuie precizat cã acest curs se adreseazã în egalã mãsurã atât doamnelor şi domnişoarelor dar şi domnilor, aceştia din urmã participând cu succes la curs şi chiar dovedind rezultate notabile, activând acum în saloanele de profil.

Mai multe detalii despre curs Coafor, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã Profesional New Consult, la telefoanele 0784.333.777, 0725.420.330 sau 0784.045.025 email: office@profesionalnewconsult.ro

Adresa pentru înscrieri : Piteşti, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângã Guiness Pub)
Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :
           Curs Frizer ;

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro