Curs Pensat Profesional organizat în Piteşti


În data de 11 Noiembrie 2016 va demara o nouã sesiune a cursului de Pensat Profesional, ce se va organiza în Piteşti în cadrul firmei Profesional New Consult, curs ce se adreseazã tuturor celor ce doresc sã înveţe tehnicile profesionale de lucru pentru a practica aceastã activitate în saloanele profesionale dar şi celor care, doresc sã îşi însuşeascã tehnica autopensatului. Costul cursului fiind destul de atractiv, numai 350 lei, cu posibilitatea de a fi achitat în rate, face ca acest curs sã fie unul de interes pentru piaţa de beauty din Piteşti.
 detalii :

Formatori cu experienţã îndelungatã ce au format de-a lungul anilor sute de cursaţi condiţii de studiu excelente şi materialele profesionale folosite în cadrul cursului sunt motive suficiente pentru a participa la acest curs ce pune accent în proporţie de 90% pe elementele de practicã, atât de necesare în practicarea cu succes a acestei activitãţi.
 detalii :

Cursul de Pensat Profesional, demareazã în perioada urmãtoare la preţul de 350 lei iar dacã veţi dori sã îl parcurgeţi nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330 sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro, sediul firmei fiind în strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângã Guiness Pub.

 detalii :

alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs Machiaj – 690 lei; 
Curs Machiaj Special – 890 lei; 
Curs Coafor – 690 lei;
Curs Stilist Unghii - 700 lei; 
Curs Masaj - 550 lei; 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Black Friday 2017

Curs Coafor / Hair Style

Curs Machiaj Basic Premium