Curs Inspector Securitate şi Sãnãtate în Muncã – Rm. Vâlcea

În perioada urmãtoare va demara în Râmnicu Vâlcea o nouã sesiune a cursului de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã, curs susţinut de formatori cu experienţa şi cunostinţele necesare pentru a putea oferi noţiuni utile necesare a fi reţinute din legea 319/2006, legea sãnãtãţii şi securitãţii în muncã. Locurile pentru acest curs sunt limitate, încã vã mai puteţi înscrie la urmãtoarea sesiune de curs. Cursul este necesar şi util tutror lucrãtorilor ce activeazã în sãnãtate şi securitate în muncã, conducãtorii locurilor de muncã cu atribuţii în acest sens, unitãţilor economice dar şi instituţiilor publice, care au obligaţia organizãrii unui department special în domeniul SSM, evitând astfel pe lângã amenzile foarte mari ce se pot aplica în domeniu dar mai ales problemele ce le pot ridica riscurile profesionale şi accidentele de muncã.
 detalii :

Absolvind cursul de Inspector Sãnãtate şi Securitate înMuncã organizat de Profesional New Consult, veţi obţine pe lângã o specializare necesarã şi foarte cãutatã pe piaţa muncii dar şi şanse sporite la ocuparea unui post de muncã.
 Detalii :

     Pentru detalii despre cursul Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã vã puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult – Vâlcea situat în Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, complex Nord, deasupra băncii Raiffaisen, etaj 1, camera 5 sau la telefon 0765.708.877
email: valcea@profesionalnewconsult.ro         
•          web:  www.profesionalnewconsult.ro
 Detalii :

De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:
           Curs Inspector Resurse Umane 
           Curs Contabilitate                    
           Curs Arhivar                           
           Curs Responsabil Mediu      

          Curs Coordonator SSM 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiază de ultimele săptămâni din Campania 10 ani 100 premii

Curs FRIZER

Make-Up Basic Deluxe la Profesional New Consult Academy