curs Contabilitate, aplicaţie SAGA

8 Noiembrie 2016 este data la care va avea loc deschiderea în Piteşti a cursului de Contabilitate, curs acreditat ANC, diplome recunoscute de Ministerele Muncii si Educatiei. Locurile pentru acest curs sunt extrem de limitate, aşadar, încã mai puteţi ocupa unul dintre ultimele locuri pentru acest curs.
detalii :

           Activitatea de contabil este o profesie extrem de solicitatã pe piaţa muncii de azi, atât firmele cât si instituţiile publice având nevoie de serviciile unor specialişti ȋn acest domeniu. Devino si tu un specialist bine pregãtit ȋn materie, urmând un curs de formare profesionalã acreditat, cum este cel organizat de Profesional New Consult. Cursul este susţinut de formatori cu experienţã în domeniu, ce cunosc legislaţia dar şi noţiunile practice ce trebuie a fi ȋnsuşite de cãtre cei ce doresc sã se iniţieze ȋn domeniu dar şi pentru cei ce doresc sã se specializeze ȋn activitatea de contabil.
 detalii :

Pregãtirea practicã este realizatã cu ajutorul aplicaţiei SAGA, aplicaţie contabilã, foartã uzualã în zilele noastre în cadrul departamentelor de contabilitate sau firmelor de profil din ţarã.
 detalii :

Dacã doriţi sã parcurgeţi cursul de Contabilitate, acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.333.777, 0784.045.025, 0725.420.330 sau 0744.974.775 sau puteţi remite un email la adresa : cursuri@profesionalnewconsult.ro .


Sediul firmei se aflã la urmãtoarea adresã : str. Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângã Guiness Pub

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

           Cursul Inspector Resurse Umane ;

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Black Friday 2017

Curs Coafor / Hair Style

Curs Machiaj Basic Premium